Sista felen och sen är det bara att börja kolla programmeringen för mobiler

Äntligen fick jag ner uppdateringen. Och mycket riktigt försvann alla varningar. Dock kom det upp en ny varning.

 

Det visade sig att man behövde ladda ner en app till som heter appsync.

Och efter att man hade laddat ner appsync så var man tvungen att skriva in lite kod i terminalen(som kommandtolken i windows) på sin mac för att bli av med sitt felmeddelande. Och efter detta fick man in sitt spel på sin Iphone.

Äntligen så kan man börjar koda på riktigt.

 

PS: Kommer nog att lägga upp en steg för steg guide på hur man ska göra för att få sin iphone till att köra sina egna appar. Tyckte att det var otroligt många steg som jag har fått göra. Och det har inte funnits någon guide på nätet hur man gör. Känner att jag hjälper nog väldigt många människor för att lägga ner flera veckor som jag har gjort bara för att få mobilen att testa sitt program är inte kul.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>