Telefonen hängde sig

Körde ett test på telefonen med ett iphone exempel. Fungerade bra ändars till att jag testade ännu ett nytt. Då hängde sig telefonen när man klickade på spelet på telefonen. Skärmen blev svart och man kunde inte på något sätt starta om telefonen. Telefonen var helt död. Jaha tänkte jag. Jag testade en metod för att ta bort hängningar i program för iphone och tre metoder för att starta telefonen i felsäkert läge. Inget av de metoderna fungerade. Jag testade då med att ladda telefonen men det fungerade inte heller. Lika så så hittade inte datorn telefonen när man stoppade in sladden i datorn. Skit tänkte man och efter flera timmars testade så slutade jag. Jag tänkte att nu var det helt kört. Blir nog inte att man kan fortsätta med detta blocket. Men så vaknade jag på morgonen och klickade på telefonen. Då startade skärmen och den visade att batteriet var väldigt lågt. Så tydligen så har hängningen tagit väldigt mycket ström som tur är och på det sättet har telefonen stängt av sig. Så nu fungerar den igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>